Ziua 1:
Duminica, 29.12.2018. Bucuresti – Budapesta (895 km)

Ora 05:30 – Imbarcarea: Bucuresti – Parcul Izvor (Intersectia Splaiul Independentei cu Bd-ul Libertatii).
Ora 06:00 – Plecare din Bucuresti pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Deva – Arad – Budapesta

Ziua 2:
Luni, 30.01.2018 Budapesta – Brno – Praga (535 km)

Mic dejun.Plecare spre Praga. Pe traseu vom face un popas la Brno pentru un scurt tur de oras. Sosire la Praga in cursul serii. Va propunem o croaziera pe raul Vltava cu cina bufet inclusa. Cazare Hotel Top 4*.

Ziua 3:
Marti, 31.12.2018. Praga

Mic dejun. Descoperim fascinatia acestui oras romantic in pragul Anului Nou. Intr-un tur de oras cu autocarul si pietonal, vom vizita Orasul Vechi (Staré město) cu numeroase cladiri istorice, printre care Ceasul Astronomic, biserica gothica Tyn, Catedrala Sf. Vitus, Cartierul evreiesc, Podul Carol – cel mai vechi pod din Praga, Castelul (Hradčany) etc. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau alte activitati facultative. Seara masa festiva de Revelion in cadrul hotelului.

Ziua 4:
Miercuri, 01.01.2019. Praga & Karlovy Vary (270 km)

Mic dejun. Dupa amiaza, excursie optionala la Karlovy Vary, superba statiune balneoclimaterica situata in partea de vest a Boemiei, renumita prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Intoarcere in Praga la hotel.

Ziua 5:
Joi, 02.01.2019. Praga – Bratislava – Budapesta (560 km)

Mic dejun. Plecare spre Bratislava si scurt tur de oras cu vizitarea Bisericii Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Plecare spre Budapesta. Tur panoramic cu autocarul. Seara, optional, croaziera pe Dunare – prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare hotel Premium Apartman 3*.

Ziua 6:
Vineri 03.01.2019. Budapesta – Bucuresti (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu, in functie de conditiile de trafic, formalitati vamale, vreme, etc.

Note:

 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Acte necesare: Carte de identintate in curs de valabilitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. Grup minim: 25 persoane.

Observatii:

 • Meniu masa festiva de Revelion – Top Congress Hall in incinta hotelului Top: 19:00-02:00.
 • Programul va incepe cu o serie de cantece Elvis Presley si va continua cu acrobatii rock’n’roll;
 • Bufet: aperitive, salate diverse sortimente, buffet cald, deserturi;
 • Felul principal servit la miezul noptii: jambon la cuptor cu salata de linte rosii;
 • 3 bauturi incluse;

Hoteluri nominalizate:

 • Hotel Canada 3* sau similar – Budapesta (www.canada-hotel.hu)
  Localizare: Hotelul se afla la 1,5 km de Podul Lagymanyosi si de Palatul Artelor, langa gara Ken utca.
  Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, TV-LCD satelit, minibar, birou, aer conditionat (contra cost).
  Facilitati hotel: Receptie 24h, lift,Wi-Fi gratuit in intreg hotelul, restaurant-bar, parcare gratuita, salon de fumatori.
 • Hotel Top 4* sau similar – Praga (www.tophotel.cz)
  Localizare: Hotelul este situat in vecinatatea centrului comercial Chodov si statia de metro cu acelasi nume. Statia de autobuz este situata chiar în fata cladirii. Si se poate ajunge in centrul orasului in cel mult 25 min.
  Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, TV satelit, uscator de par, telefon,
  Facilitati hotel: receptie, 4 restaurante cu specific ceh si international, pub de bere ceha, o gradinara de iarna si o terasa. Printre facilitatile de wellness si sport se numara o sala de gimnastica, terenuri de tenis în interior si în aer liber, o baie de aburi si o piscina interioara. Acestea sunt disponibile contra unei taxe suplimentare. Pista de bowling a Hotelului Top este disponibila pâna la miezul noptii.
 • Hotel Premium Apartmen 3* sau similar + – Budapesta (www.premiumapartman.hu)
  Localizare: Premium Apartment House se afla in centrul cartierului 13, la doar 10 minute de mers cu autobuzul de centrul orasului Budapesta si de gara Budapest-Nyugati.
  Facilitati camere: Dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, tv-satelit, wi-fi gratuit, bucatarie in stil american.
  Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant-cafe, receptie, room service, sali de conferinte.
  Observatie : Transferurile se efectueaza cu flota proprie cat si cu partenerii locali !

Servicii incluse:
Transport cu autocar licentiat, aer conditionat, video; 5 nopti cazare cu mic dejun: 1 noapte Budapesta la hotel 3*, 3 nopti Praga la hotel 4* si 1 noapte Budapesta la hotel 3*; Ghid roman insotitor.

Nu sunt incluse:
Masa festiva de Revelion (se achita obligatoriu la agentie): 95 Euro/persoana;
Intrarile la obiectivele turistice: PRAGA: Castelul Hrad: 10 Euro; Catedrala Sfantul Vit: Gratuit; Bserica Gothica Tyn: Gratuit; Bisericia Incoronarii Mariei Tereza: Gratuit;
Serviciile de ghizi locali, transportul local individual;
Excursiile optionale (Tarife/persoana): Karovy Vary – 20 Euro; Croaziera pe Vltava cu cina bufet – 25 Euro; Croaziera pe Dunare la Budapesta – 14 Euro;

PRET 359 EURO/PERSOANA